Особливості реєстрації інноваційних проєктів - Косенко, Р. А.; Перерва, Петро Григорович (Український державний університет науки і технологій, 2024)
Розглянуто особливості інноваційних проєктів та визначено їх структурних частин при підготовці до реєстрації. Особлива увага приділена питанням формування та вибору джерел фінансування інноваційних проєктів.

The features of innovative projects were considered and their structural parts were determined in preparation for registration. Special attention is paid to the issues of formation and selection of sources of funding for innovative projects.
Features of registration of innovative projects
Keywords: інноваційні проєкти; зміст; реєстрація; джерела фінансування; innovative projects; content; registration; funding sources