Дослідження сутності функціональних складових економічної безпеки підприємства - Нікітіна, А. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті запропоновано комплекс потенційних загроз, що притаманні основним функціональним складовим економічної безпеки підприємства. Обґрунтовано актуальність і необхідність подальшого розвитку теоретичних аспектів економічної безпеки підприємства.

The complex of main potential threats which are characterized the basic functional components of enterprise economic safety is offered in the article. The actuality and necessity of the further investigation of theoretical aspects of enterprise economic safety are grounded.
Keywords: безпека; економічна безпека підприємства