Небезпечна концентрація метану в газоподібних викидах та методи її зниження - Бахарєва, Ганна Юріївна; Юрченко, Валентина Олександрівна (Технологічний центр, Українська державна академія залізничного транспорту, 2013)
Статтю присвячено вирішенню актуального завдання – забезпечити екологічну безпеку навколишнього природного середовища з доведенням концентрації метану у газоподібних викидах до норм ГДК шляхом конвертації його в екологічно безпечні сполуки. Розроблено заходи для забезпечення екологічно безпечного стану міської атмосфери в районі газоподібних викидів, що містять метан.
Dangerous concentration of methane in gasiform emissions and methods of its reduction
Keywords: екологічна безпека; біотехнологічна детоксикація; біореактор