Обґрунтування логістичного фактору конкурентоспроможності продукції підприємства - Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (Всеукраїнське громадське об'єднання "Нова Освіта", 2012)
Конкурентні переваги підприємства та товару створюються шляхом розробки для кожного підприємства логістичної системи з метою оптимального, з погляду одержання прибутку, прискорення руху матеріальних і пов'язаних з ними інформаційних та фінансових потоків. Ефективна логістична система складається із постачальницької, збутової, транспортної та розподільчої логістики. Для кожного виду в структурі логістичної системи підприємства обрано найважливіші критерії оцінки. Доведено, що на конкурентоспроможність продукції підприємства впливає логістичний фактор поряд із якістю та ціною, який треба враховувати в ринкових умовах.
Keywords: підприємство; продукція; конкурентоспроможність; логістика; логістичний фактор