Конспект лекцій з дисципліни "Формування маркетингових інструментів управління підприємством" - Ларка, Людмила Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Мета дисципліни полягає у формуванні у здобувачів освіти наукового світогляду і глибоких знань з теорії управління підприємством та маркетингом; надання знань про сутність розвитку підприємства з урахуванням впливу маркетингової діяльності на розвиток; набуття вмінь і навичок побудови та використання традиційних й новітніх маркетингових інструментів; методологічних аспектів щодо оцінювання ефективності застосування маркетингових інструментів в управлінні діяльністю суб’єктів господарювання.
Keywords: методичні вказівки; управління; підприємницька діяльність; цінова політика; цифровий маркетинг; корисність за Нейманом