Концепція психологічного становлення студентів як спеціалістів-політехніків - Фурманець, Борис Іванович (НТУ "ХПІ", 2013)
Автор статті психологічне становлення розглядає як актуальну проблему сучасності, та розуміє його як мотивований навчально-професійний процес, що відображає специфіку чіткої інженерно-технічної та психолого-педагогічної підготовки майбутніх спеціалістів-політехників.

The author of the article psychological development considers as an urgent problem of the modern world, and understands it as educational and professional process, reflecting the specifics of precise engineering and psychological-pedagogical training of the future specialists-polytechnics.
The concept of the psychological development of students as specialists of polytechnics
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; НТУ "ХПІ"; процес навчально-виховний; professional development; specialist-polytechnic; vocational training