Данилова, Людмила АндріївнаБерезка, Тетяна ОлександрівнаНекрасов, Павло ОлександровичМелетьєв, А. Є.2016-04-282016-04-282013Вплив добавок антиоксидантів з рослинної сировини на процеси коагуляції білків при кипятінні сусла / Л. А. Данилова [та ін.] // Тези доп. 21-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2013), 29-31 травня 2013 р. / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – С. 294.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21224ukфенолфільтраціякора дубахмільВплив добавок антиоксидантів з рослинної сировини на процеси коагуляції білків при кипятінні суслаThesis