Кричковська, Лідія ВасилівнаАнан'єва, Валерія ВікторівнаЯкушко, В. С.2020-04-272020-04-272015Кричковська Л. В. Обґрунтування складу комплексного підкислювача для емульсійних соусів / Л. В. Кричковська, В. В. Ананьєва, В. С. Якушко // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : сб. материалов 3-й Междунар. науч.-практ. конф., 15-16 октября 2015 г. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [и др.] ; Нац. техн. ун-т "Харьков. политехн. ин-т" [и др.]. – Харьков : ХНАДУ, 2015. – С. 28-30.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/45927ukхарчова емульсіяпродуктткемалівиробництвокислотаяблучна кислотаОбґрунтування складу комплексного підкислювача для емульсійних соусівThesis