Місце вправ кросфіту у навчальному процесі учнів закладів середньої освіти - Завада, Ю. В.; Несен, О. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
В статті розглядається питання застосування нестандартних підходів та видів фізичної активності на уроках фізичної культури старших школярів. Встановлено позитивний вплив занять кросфітом на мотивацію учнів до занять фізичною культурою а також на формування гармонійного розвитку тіла школярів. Зазначено місце застосування вправ кросфіту як в інваріативній складовій уроку під час розвитку фізичних якостей так і в основній частині уроку з увагою саме на техніку виконання вправ.
Keywords: кросфіт; учні; старша школа; інваріативна складова; crossfit; students; high school; invariant component