Аналіз паливної економічності бензинового автомобільного двигуна при роботі з несталим навантаженням - Ребров, Олексій Юрійович; Мірошніченко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Визначено оптимальний режим роботи двигуна при несталих навантаженнях, складено математичну модель автомобільного бензинового двигуна, проведено аналіз витрати палива при роботі двигуна на перехідних режимах.

Determined the optimal mode of operation of the engine under transient loads, made up of a mathematical model of automobile gasoline engine, the analysis of fuel consumption during engine transients.
Keywords: момент крутний; потужність; витрата палива; модель математична; режими перехідні; torque; power; fuel consumption; analysis