Вплив кон'юнктури товарного ринку на етапи життєвого циклу конкурентної переваги - Перерва, Петро Григорович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Ткачова, Надія Петрівна (Сумський державний університет, 2013)
Оцінювання та аналіз ринкової кон'юнктури є необхідною умовою для формування державної економічної і соціальної політики регулювання ринку, боротьби з інфляційними процесами, розробки відповідних законопроектів. Стан ринкової кон’юнктури є основою для розробки програми дій кожного підприємства на ринку своєї продукції, визначає місце і роль підприємства в економічній системі суспільства.
Keywords: підприємство промислове; розвиток інноваційний; конкурентоспроможність; потенціал стратегічний