Дослідження методичних підходів до формування цін на інтелектуальну власність - Мирошник, Т. В.; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Український державний університет науки і технологій, 2024)
Для виведення концепції бренду університету проаналізовано різні підходи до розуміння бренду: фізіологічний, психологічний та маркетинговий. Процес формування бренду університету пропонується здійснювати в кілька етапів, які детально описано в доповіді.

To derive the concept of the university brand, various approaches to understanding the brand were analyzed: physiological, psychological, and marketing. The process of forming the university brand is proposed to be carried out in several stages, which are described in detail in the report.
Study of methodological approaches to the formation of prices for intellectual property
Keywords: бренд університету; концепція; інтелектуальна власність; формування; етапи; university brand; concept; intellectual property; formation; stages