Методичний інструментарій обґрунтування базової стратегії управління стійким розвитком торговельного підприємства - Мамаєва, Г. С. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті автором запропоновано новий підхід до обґрунтування стратегій управління стійким розвитком торговельних підприємств на основі процесно-системного підходу. Запропоновано алгоритм обґрунтування та методику визначення базової стратегії управління стійким розвитком торговельного підприємства, визначення якої запропоновано здійснювати на основі розрахунку значень стратегічного індексу з врахуванням теорії ігор

In the article the author proposed a new approach to the foundations of sustainable development strategies for managing commercial enterprises based on a process-system approach. Offered an algorithm of study and method of determining the basic strategy for managing sustainabledevelopment of commercial enterprise, the definition of which is requested to carry out on the basis of calculating the values of the strategic index with the theory game
Keywords: стійкий розвиток; система управління; альтернативні критерії; стратегічні рішення; оптимальна стратегія; sustainable development; control systems; alternative criteria; strategic decisions; optimal strategy