Маркетингові інструменти для просування промислової продукції в соціальних мережах - Лучинський, Максим Володимирович; Косенко, Олександра Петрівна (Київський університет культури, 2025)
В доповіді доведено, що маркетингові інструменти - це сукупність дій або заходів, що використовуються компанією для впливу на макросередовище і учасників ринку. Дуже часто компанії використовують цілий арсенал маркетингових інструментів, за допомогою яких формується інтерес до продукції і стимулюється бажання клієнта зробити покупку. конкурентні переваги, акції та знижки в компанії.
Keywords: маркетинг; інструменти; просування; промислова продукція; соціальні мережі; ефективність; прибуток