Основні аспекти забезпечення безпеки праці робітників у вітроенергетичному секторі - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Євтушенко, Наталія Сергіївна (My University, 2023)
Враховуючи, що вітроенергетика, як окремий та самостійний сектор промисловості з'явилася зовсім недавно, кількість експертів та працівників цієї галузі невелика, але вона поступово зростає.
Keywords: безпека праці; техногенная безпека; роботи на висоті; переміщення вантажів