Методичні вказівки до самостійної роботи здобувачів з дисципліни "Лідерство та управління конфліктами" - Маковоз, Оксана Сергіївна; Яценко, Ольга Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Навчальна дисципліна «Лідерство та управління конфліктами» належить до обов’язкової компоненти спеціальної (фахової) підготовки магістрів за спеціальністю 073 «Менеджмент» у сфері управління та адміністрування (галузь знань 07).
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; лідерська поведінка; конфлікти; комунікації; антикризове управління