Чи безпечний посуд на українському ринку? - Аксьонова, О. В.; Журило, О. Д. (НТУ "ХПІ", 2013)
У роботі розглянуто питання безпеки застосування посуду різних виробників для готування їжі, можливість міграції в їжу з'єднань важких металів. Роботу було виконано у рамках МАН.

In work are considered questions to safety of the using the dishes of the different producers for preparation of the food, possibility to migration in it join heavy metal, executed within the framework of is Small Academy of the sciences.
Keywords: метали важкі; алюміній; чавун; сталь; здоров'я людини; heavy metals; dishes; aluminum; cast iron; steel