Особливості переходу від командної до ринкової економіки: використання негрошових форм розрахунку у країнах СНД - Шишкіна, Євгенія Костянтинівна (НТУ "ХПІ", 2009)
Досліджується поширення бартеру та інших негрошових форм розрахунку в країнах СНД як феномен перехідної економіки.
Keywords: перехідна економіка; грошові сурогати; негрошові форми розрахунку; СНД