Альтемірова, Л. Р.Бєлінська, Анна Павлівна2023-01-122023-01-122020Альтемірова Л. Р. Створення бази даних харчових добавок для стабілізації консистенції кондитерської продукції / Л. Р. Альтемірова, А. П. Бєлінська // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2020 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2020. – С. 45-46. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61177.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61177ukкондитерські виробництвакондитерські виробикондитерська промисловістьсолодощіхарчові добавкипродукти харчуванняСтворення бази даних харчових добавок для стабілізації консистенції кондитерської продукціїArticle