The use of drones in war and civilian life - Berezutskyi, Viacheslav; Hofreiter, Ladislav (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
The issue of classifying the use of drones in war and civilian life was considered.

Розглянуто питання класифікації застосування БПЛА на війні та в цивільному житті.
Використання дронів на війні та в цивільному житті
Keywords: wars; civilian life; drones; unmanned aerial vehicles; communication systems; privacy concerns; війни; цивільне життя; застосування дронів; БПЛА; повітряний простір; системи зв'язку