Особливості отримання моторних палив з полімерних відходів - Бойченко, Сергій Валерійович; Дубовик, Володимир Григорович; Сябрук, Сябрук Дмитро Володимирович; Штангеєва, Каріна Андріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Розглянуто технологію переробки полімерних відходів низькотемпературним піролізом з використанням каталізаторів для одержання компонентів автомобільних і авіаційних бензинів. The technology of processing polymer waste by low-temperature pyrolysis using catalysts for obtaining components of automobile and aviation gasolines is considered.
Keywords: полімерні відходи; піроліз; каталізатор; polymer waste; pyrolysis; catalyst