Алгоритмы обработки сверхширокополосных сигналов - Ермаков, Г. В.; Калугин, Д. С.; Литовченко, Д. М.; Рогуля, А. В. (НТУ "ХПИ", 2005)
В статті запропоновані алгоритми обробки надширокосмугових сигналів відеоімпульсного типу при повній відсутності апріорної інформації та при відомому періоді повторення зондуючих сигналів. Отримані оптимальні адаптивні алгоритми за критерієм Неймана-Пірсона та побудовані характеристики виявлення. Визначені переваги обох методів.
Keywords: сверхширокополосные сигналы (СШП); структурная антенна; СШП локация; критерий Неймана-Пирсона