Соціально-економічні аспекти охорони праці - Райко, Валентина Федорівна; Семенов, Євгеній Олександрович (НТУ "ХПІ", 2017)
В роботі розглянуто вплив соціально-економічних аспектів в трудових колективах на охорону праці та збільшення продуктивності праці і прибутку підприємства.

The influence of socio-economic aspects of the workplace health and safety and increasing productivity and profits.
Socio-economic aspects of health and safety
Keywords: охорона праці; labor protection; соціально-економічні аспекти; socio-economic aspects