Деформування композитних шаруватих пластин та оболонок при статичному навантаженні - Місюра, Сергій Юрійович; Сметанкіна, Наталя Володимирівна (ГО "Науково-освітній інноваційний центр су-спільних трансформа-цій", 2022)
Метою роботи є отримання аналітичних та чисельних розв’язків задач розрахунку напружено-деформованого стану пружних армованих круглих та кільцевих пластин, оболонок обертання різних геометричних форм, а також комбінованих оболонкових конструкцій.
Keywords: шаруваті елементів конструкцій; пружні армовані пластини; круглі пластини; кільцеві пластини; композиційні матеріали; міцність; методи дискретної ортогоналізації; методи сплайн-колокації