Прикладні аспекти удосконалення маркетингових комунікацій фармацевтичного підприємства в умовах digital-середовища - Ольховський, Валентин Миколайович; Райко, Діана Валеріївна; Ольховська, Анжела Борисівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Розроблені практичні рекомендації з удосконалення маркетингових комунікацій досліджуваного фармацевтичного підприємства, які сприятимуть оптимізації та підвищенню їх ефективності в digital-маркетинговому середовищі.
Keywords: фармацевтичний ринок; Україна; фармацевтичні підприємства; digital-технології; маркетингові комунікації; digital-маркетингові комунікації