Посередницькі структури як основа функціонування системи обігу - Ткаченко, С. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглядаються фінансово-економічні аспекти вдосконалення діяльності суб’єктів сфери обігу в системі посередницької діяльності. Визначаються пріоритетні напрями трансформації змісту діяльності посередницьких структур в системі загальних фінансових відносин.

In the article the financial and economic aspects of perfection of a ctivity of subjects of sphere of appeal are examined in the system of intermediary activity. Priority directions of transformation of maintenance of activity of intermediary structures are determined in the system of general financial relations.
Keywords: ресурси; стабільність; торгівля; ефективність; appeal; trade; efficiency; resources; stability