Селективне розчинення псевдосплавів вольфраму в імпульсному режимі - Ведь, Марина Віталіївна; Сахненко, Микола Дмитрович; Єрмоленко, Ірина Юріївна (Український державний хіміко-технологічний університет, 2012)
Досліджено вплив складу електроліту і режимів електролізу на ефективність анодного розчинення псевдосплавів вольфраму. Для інтенсифікації процесу розчинення компонентів сплаву запропоновано полілігандний електроліт і імпульсний електроліз, які сприяють селективному окисненню складових з утворенням розчинних сполук.
Keywords: корозійна стійкість; зовнішній струм; карбід; вольфрам амонію