Сучасне ставлення до спорту та фізичної культури. Імперативи сучасності - Дерябкіна, Т. В.; Кліщенко, А. О.; Самійленко, В. П. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Дослідження спрямоване на з’ясування ставлення до сучасності в різних вікових категоріях, зокрема молоді, до зайнять спортом і фізичною культурою, до їхніх джерел мотивації.
Keywords: спорт; фізичне виховання; мотивація; молодь; sport; physical education; motivation; youth