Соціальні функції лідерства і його роль у професійній діяльності сучасного спеціаліста з інформаційних технологій - Головешко, Богдан Романович (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті приділено увагу аналізу підходів до вивчення лідерства та лідерських якостей особистості. Запропоновано оновлений погляд на основні лідерські якості та лідерство як соціальне явище. Обґрунтовано важливість наявності лідерських якостей у спеціалістів з інформаційних технологій.
Leadership social function and its position in a professional activity of modern it expert
Keywords: лідерські якості; сфера інформаційних технологій; leadership; leaderіship features; IT sphere; IT expert