Передумови використання кадрового аутсорсингу - Товажнянський, Павло Вячеславович; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет „Харківський політехнічний інститут”, 2022)
Проведене дослідження найпоширеніших моделей застосування аутсорсингу дозволило зробити висновки про те, що в кожній моделі мають місце свої переваги та недоліки, але є кілька загальних складових, на які аутсорсі варто звернути увагу при виборі будь-якого залучення підрядника-аутсорсера.
Keywords: аутсорсинг персоналу; дослідження; сторонні організації; ефективність; промислові підприємства