Креативне підприємництво та креативні індустрії в міжнародній комерції - Сусліков, Станіслав Вячеславович; Новік, Ірина Олексіївна; Посохов, Ігор Михайлович; Черепанова, Вікторія Олександрівна; Дюжев, Віктор Геннадійович (My University, 2023)
Доведено, що креативне підприємництво включає дизайн та моду, архітектуру, аудіовізуальний сектор (промисловість, радіомовлення), видавничу справу, медіа, візуальне мистецтво, музичну індустрію, спадщину (музеї, бібліотеки, архіви), рекламу та комп'ютерні розваги (ігри, додатки).
Keywords: менеджмент; інтелектуальна власність; креативні технології; інноваційний розвиток