Робоча програма навчальної дисципліни НПП 26 "Тренінг 2" - Брік, Світлана Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2014)
Дисципліна "Тренінг–2" є базовою практичною дисципліною для підготовки фахівців економічних спеціальностей. Тренінг як одна з активних, максимально наближених до практики форм навчального процесу створює реальну можливість інтеграції знань та вмінь, необхідних для подальшого успішного їх застосування на практиці. Завдання навчальної дисципліни в навчальному процесі – подати студентам практичні аспекти організації, створення і функціонування цілісної системи бухгалтерського обліку та звітності.
Keywords: робоча програма дисципліни; тренінг; бухгалтерський облік; фінансова звітність