Аналіз ринку мобільного зв'язку та особливостей формування тарифної політики в галузі - Гаврись, Ольга Олександрівна (НТУ "ХПИ", 2006)
В статті досліджується ринок мобільного зв'язку на сучасному етапі розвитку. Розглянуті основні сегменти ринку стільникового зв'язку та проаналізовані тарифні моделі, які пропонують користувачам оператори мобільного зв'язку в Україні.
Keywords: ціноутворення; сегменти ринку; витрати; олігополія ринку; інновації