Організаційна культура як фактор розвитку інноваційного потеціалу підприємства - Погорєлов, Микола Іванович; Дубчак, Т. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі розглядається роль організаційної культури в функціонуванні сучасного підприємства та її роль в розвитку інноваційного потенціалу персоналу та організації в цілому.

We consider the role of organizational culture in the functioning of modern enterprise and its role in the development of innovative potential of the staff and organization.
Keywords: культура корпоративна; колектив; цінності; управління персоналом; конкурентоспроможність; успіх; рішення управлінські; модель інноваційна; топ-менеджмент