Удосконалення стратегічного управління організацією - Науменко, Марія Олексіївна; Гура, Тетяна Віталіївна; Красногрудь, Олена Сергіївна (ВД "ІНЖЕК", 2013)
У статті розглянуто як теоретичні, так і практичні актуальні аспекти стратегічного розвитку організації в умовах ринку. Обґрунтовано актуальність постійного вдосконалення процесу управління підприємством. Узагальнено теоретичні концепції, які розглядають процес управління підприємством. Визначено методи та підходи до розробки стратегії для досягнення конкурентоспроможності підприємства, а також перспективні напрями діяльності, що забезпечують його зростання та розквіт.

The article considers both theoretical and practical topical aspects of strategic development of an organisation under market conditions. It substantiates urgency of continuous perfection of the process of company management. It generalises theoretical concepts that consider the process of company management. It specifies methods and approaches to development of strategy for achievement of competitiveness of a company and also prospective directions of activity that ensure its growth and prosperity.
Perfection of Strategic Management of an Organisation
Keywords: управління підприємством; стратегії управління; конкурентоспроможність підприємства; управлінські процеси; установлення цілей; стратегічне планування; management; formation; strategy