Дослідження автономної електромеханічної системи на базі асинхронної машини в несиметричному режимі роботи - Шуруб, Юрій Вікторович (НТУ "ХПІ", 2009)
Проведено дослідження впливу параметрів асинхронної машини на її ступінь використання та характеристики в режимі автономного генератора при трифазному та однофазному навантаженнях та спрощеній несиметричній системі збудження.

Influence of induction machine parameters on its application efficiency and characteristics in self-contained generator mode under three-phase and single-phase loads and with a simplified asymmetrical excitation system is studied.
Research on a self-contained induction-machine-based electromachanical system in unbalanced working conditions
Keywords: двигун; генератор; індукційні параметри; навантаження; induction machine parameters; application efficiency; self-contained generator mode; unbalanced working conditions