Технологія холодних напоїв із дикорослою сировиною оздоровчого призначення - Дібрівська, Н. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто доцільність розробки холодних напоїв з використанням дикорослої сировини як ефективного засобу оздоровчого призначення. Наведено технології холодних напоїв для закладів ресторанного господарства.

In the article the expediency of the development of cold drinks with the use of wild-growing raw materials as an effective means for recreational purposes. Given the technology of cold drinks for the restaurant sector.
Keywords: функціональні продукти; дослідження; ресторанне господарство; drinks; wild-growing raw materials; functional products