З практичного досвіду використання платформи Zoom під час дистанційного навчання іноземній мові - Мішеніна, Наталя Іванівна; Шеїна, Лариса Олександрівна (Соціально-гуманітарна науково-творча майстерня "Новий курс", 2020)
Стаття присвячена висвітленню практичного досвіду використання платформи Zoom під час дистанційного навчання іноземній мові. Зроблоено висновок, що використання платформи конференцій Zoom під час карантину допомагає достатньо якісно і швидко організовувати навчальний процес, здійснювати контроль над ним, а також створювати зручні умови онлайн навчання, що зменшує психологічне навантаження від поточної ситуації.
Keywords: платформа Zoom; дистанційне навчання; іноземна мова; навчальний процес; соціальна дистанція; онлайн конференції; психологічне навантаження