Програма навчальної дисципліни підготовки докторів філософії (Phd) "Обґрунтування та оптимізація економічних ризиків в діяльності промислових підприємств" - Посохов, Ігор Михайлович (НТУ "ХПІ", 2016)
Програма вивчення навчальної дисципліни "Обґрунтування та оптимізація економічних ризиків в діяльності промислових підприємств" складена відповідно до освітньої програми підготовки докторів філософії кафедри організації виробництва та управління персоналом зі спеціальностей 051 "Економіка" та 073 "Менеджмент".
Keywords: програма навчальної дисципліни; соціальні та поведінкові науки; економіка; менеджмент