Державний підхід до впровадження внутрішнього аудиту в міністерствах та установах – як засобу фінансового контролю - Головня, Вадим Вадимович; Хаустова, Ірина Євгенівна (НТУ "ХПІ", 2012)
Considered internal audit as a means of financial control that the State takes to the introduction in the ministries and departments.
Keywords: установи бюджетні; стандарти; інформація бухгалтерська; управління