Трансформація феномену батьківства в сучасному суспільстві - Дашенкова, Н. М.; Коробкіна, Т. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
Ця стаття присвячена маловивченому феномену батьківства. У ній розглядається різноманітність процесів трансформації феномену батьківства, проаналізовано традиційні та нові типи батьківської поведінки та перспективи їх розвитку в сучасному суспільстві.
Keywords: маскулінність; батько традиційний; батько відсутній; батько відповідальний; батько новий