Концептуальні засади оцінювання впливу репутації підприємства на його економічну безпеку - Ляшенко, О. М.; Дмитрук, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розроблені концептуальні засади оцінювання впливу репутації підприємства на його економічну безпеку та концепція. Сформовано процедуру оцінювання такого впливу.

Conceptual principles of estimation of influence of the enterprise’s reputation on its economic safety are developed. Procedure of an estimation of such influence is generated.
Keywords: вплив; репутація; підприємство; економічна безпека; процедура