Методичні вказівки щодо проведення практичних занять з дисципліни "Бухгалтерський облік (загальна теорія)" - Линник, Олена Іванівна; Токар, Наталія Борисівна; Бондаренко, Олексій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2015)
Методичні вказівки включають план проведення практичних занять, завдання та контрольні питання за темами занять.
Keywords: господарський облік; бухгалтерський облік; фінансова звітність; бухгалтерська звітність; бухгалтерський баланс; бухгалтерські рахунки; метод подвійного запису; рахунки; синтетичний облік; аналітичний облік; бухгалтерські документи; прибутки; звіт про фінансові результати