Економічна стійкість підприємства. Сутність, склад, принципи досягнення - Цаава, А. Ф. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розкрито сутність поняття економічної стійкості підприємства, його складові частини та принципи досягнення економічної стійкості. Дане узагальнене поняття та подаються перспективи подальших досліджень категорії "економічна стійкість" підприємства.

The article reflects the main characteristics of the period, elements, types and principles of making economic stability. This generalized concept and prospects for further research are given the category "economic stability of the enterprise."
Keywords: стабільність; цінова стійкість; управлінська стійкість; системність; види стійкості; економічні ресурси; система управління