Рекомендації регулятору щодо впровадження Програми цільових показників (стандартів) енергоефективності - Чижевська, І. А. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті проведено моніторинг існуючого законодавства з питань державного регулювання енергетики, повноважень енергетичного регулятора в сфері енергоефективності, існуючого нормативно-правового забезпечення реалізації політики енергоефективності

In the article, monitoring of existent legislation is conducted on questions of government control of energy, plenary powers of power rgulyatora in the fi eld of energoeffektivnosti, existent normative-legal providing of realization of policy of energoeffektivnosti
Тo recommendation regulator in relation to introduction of Рrogram of having a special purpose indexes (standards) of energoefektivnosti
Keywords: моніторинг; регулювання енергетики; планування; збалансування; економічне обґрунтування; інвестиційна програма; ліцензіат; імплементація