Определение срока службы автосамосвалов КрАЗ, работающих на породных отвалах - Степанов, А. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті запропонований метод визначення амортизаційного пробігу, що дозволяє провести в АТП індивідуальне вибракування автомобілів на основі фізичного зношування.

In the article the offered method of determination of depreciation run, that allows to conduct in ATP of individual vibrakuvannya cars on the basis of physical depreciation
Keywords: грузовые автомобили; амортизационный пробег; условия эксплуатации; математическая модель; физический износ; выбраковка автосамосвалов; АТП