К вопросу определения количества и расхода топлива автомобилем - Сергиенко, Николай Егорович; Маренич, А. Н.; Сергиенко, Антон Николаевич (НТУ "ХПИ", 2009)
Представлено результати визначення структури, параметрів і характеристик пристрою для визначення кількості палива в баці й витрати палива автомобілем, виконаного на базі мікропроцесора з використанням штатних датчиків.

Results of definition of structure, parameters and characteristics of the device for definition of quantity of fuelin a forecastle and a corrected car economy executed on base line of the microprocessor with use of regular sensing transducers presented.
Keywords: топливные баки; переменное сопротивление; поплавок; датчик углового ускорения