Оцінка ефективності індивідуальних програм кінезітерапії для корекції постави у дітей молодшого шкільного віку - Хомич, Р. В.; Мішкін, А. О.; Блещунова, Катерина Миколаївна (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Дослідження спрямоване на визначення ефективності індивідуальних програм кінезітерапії для профілактики та лікування найбільш поширених проблем із станом хребта у дітей молодшого шкільного віку.
Keywords: порушення постави; діти молодшого шкільного віку; індивідуальний підхід; кінезітерапія; posture disorders; children of primary school age; individual approach; kinesitherapy