Сучасні напрямки розвитку електротерапії - Кіпенський, Андрій Володимирович; Куліченко, Вячеслав Вікторович (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Робота спрямована на визначення основних напрямків покращення показників апаратів для проведення процедур електротерапії, яка для лікувального впливу використовує електромагнітну енергію у різних виглядах. Встановлено напрямки у яких відбувається покращення параметрів і характеристик електротерапевтичних апаратів. Запропоновано підхід щодо формування нових режимів впливу електромагнітною енергією задля розвитку методів і методик електротерапії. Визначено напрямки у яких розвиваються електронні пристрої, прилади та джерела електромагнітного випромінювання, застосування яких у електротерапевтичних апаратах сприятиме розвитку електротерапії.
Keywords: методи і методики; апарати; електромагнітна енергія; напрямки розвитку; methods and techniques; devices; electromagnetic energy; directions of development