Параметри утворення фаз у дифузійних силіцидних покриттях. Задача та крайові умови - Литовченко, С. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
Сформульовано узагальнену задачу про формування багатошарових дифузійних силіцидних покриттів. Наведені рівняння для розрахунку таких параметрів утворення та перерозподілу фаз, як координати міжфазних границь та швидкості переміщення цих границь. Отримані крайові умови для цих рівнянь.

A generalised task on making multilayer diffusion silicide coatings is formulated. The equations to calculate parameters of phase formation and redistribution are given, e. g. coordinates of interphase boundaries and speed of these boundaries’ dislocation. The boundary conditions for these equations are found.
Keywords: багатофазові системи; структурно-фазові перетворення; напруження; хімічні реакції; індекс